Sinustako Vuoden Kalakokki?

Jaa paras kalareseptisi ja voita matka Bomballe!

Kala jos mikä kuuluu suomalaisten lautasille. Sitä voi laittaa niin pastan sekaan, pitsaan päälle, leivän väliin kuin ihan vain suuhun sellaisenaan. Mikä on sinun mielestäsi paras tapa nauttia kotimaista kalaa? Onko sinulla resepti, jonka haluat ehdottomasti jakaa koko maailmalle? Nyt sinulla on siihen oiva tilaisuus, sillä me Pielisen Kalalla ajattelimme järjestää pienen reseptikisan näin kesän ja kotimaisen ruoan kunniaksi. 

Voittaja saa tittelin Vuoden Kalakokkina sekä palkinnoksi kahden yön matkan Pielisen rantamaisemiin Break Sokos Hotel Bomballe.

Näin osallistut

Kävele lähimpään ruokakauppaasi tai klikkaa sen verkkokauppaan, osta purkillinen Pielisen Kalan kalasäilykettä, kuten Luonnonkalaa, Villikalaa tai vaikkapa savusärkeä, asetu mukavasti hellan ääreen ja pyöräytä lempikalaruokasi. Sitten vain nappaat valmiista tuotoksesta kuvan, klikkaat tänne meidän verkkosivuillemme ja lähetät reseptisi kuvineen meille alla olevalla lomakkeella. Avot!

Ja kun syksy saa, kalaruoasta pääsevät nauttimaan kaikki, sillä julkaisemme reseptit nettisivuillamme.

Kisa on käynnissä 1.–31.7.2020. Ja muista, että voitto ei ole tärkeintä, kuha osallistuu!


    Osallistumalla kilpailuun hyväksyn, että lähettämiäni tietoja voidaan käyttää Pielisen Kalan markkinoinnissa esimerkiksi julkaisemalla kuva ja resepti yrityksen kanavissa.