8.9.2020

Luonnonkalatacot

Ainekset

4 annosta

2 prkLuonnonkalaa
4tortillalettua
Guacamole
1avokado
1/2limen mehu
nipputuoretta korianteria
chiliä
suolaa
mustapippuria
Pico de Gallo
2tomaattia
1 pienipunasipuli
nippukorianteria
1jalapeno
1/2 limen mehu
suolaa
mustapippuria

Valmistus

alle 30 min

1. Valmista ensin pico de gallo ja guacamole. Pilko pico de gallon ainekset pieniksi paloiksi ja sekoita. Guacamole valmistuu myös helposti: laita ainekset kulhoon ja soseuta.
2. Paista luonnonkalaa pannulla sen verran, että se lämpenee. Siirrä kulhoon odottamaan.
3. Lämmitä tortillalettuja pannulla niin, että pinta saa hieman väriä. Voit vaihtoehtoisesti lämmittää letut myös mikrossa.
4. Täytä tortillat kalalla ja lisukkeilla ja koristele limeviipaleilla.