Ainekset
4 annosta
2 prk | Luonnonkalaa |
4 | tortillalettua |
Guacamole | |
1 | avokado |
1/2 | limen mehu |
nippu | tuoretta korianteria |
chiliä | |
suolaa | |
mustapippuria | |
Pico de Gallo | |
2 | tomaattia |
1 pieni | punasipuli |
nippu | korianteria |
1 | jalapeno |
1/2 | limen mehu |
suolaa | |
mustapippuria | |
Valmistus
alle 30 min
1. Valmista ensin pico de gallo ja guacamole. Pilko pico de gallon ainekset pieniksi paloiksi ja sekoita. Guacamole valmistuu myös helposti: laita ainekset kulhoon ja soseuta.
2. Paista luonnonkalaa pannulla sen verran, että se lämpenee. Siirrä kulhoon odottamaan.
3. Lämmitä tortillalettuja pannulla niin, että pinta saa hieman väriä. Voit vaihtoehtoisesti lämmittää letut myös mikrossa.
4. Täytä tortillat kalalla ja lisukkeilla ja koristele limeviipaleilla.