8.9.2020

Kymmenen minuutin savukirjolohipasta

Pasta kattilaan, purkki auki syömään! Tämä savukirjolohipasta on pikaruoka, jossa mausta ei kuitenkaan tingitä.

Ainekset

2 annosta

1 pussiTuorepastaa
1 purkkiPielisen kalan savukirjolohta
Tilliä
Tuorekurkkua
Sitruunaa

Valmistus

Alle kymmenen minuuttia

  1. Keitä tuorepasta väljässä vedessä, lisää keitinveteen halutessasi merisuolaa.
  2. Valuta pasta ja sekoita joukkoon kirjolohi öljyineen.
  3. Anna pastan maustua ja kirjolohen lämmitä hetki pastan seassa.
  4. Lisää hienonnettu tilli
  5. Halutessasi voit lisätä annokseen sitruunalohkoja ja juustohöylällä siivutettuja tuorekurkkuja.

Maun mukaan voit käyttää annoksessasi muita säilykekalojamme.